Σε σας που θέλετε να ανοίξετε μαγαζί...

Τα μπαχαρικά “Αγγελέτος” 24 χρόνια τώρα ολοένα και κατακλύζουν την Ελληνική αγορά, λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας, αλλά και της άμεσης εξυπηρέτησης των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα!
Σε μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα βοτάνων και μπαχαρικών, άσπρο, μαύρο, πράσινο τσάι σε 30 απίθανα αρώματα (βανίλια λεμόνι, τριαντάφυλλο, μήλο, κανέλα, τροπική γεύση, φράουλα, μάνγκο, κ.α.
Επίσης θα βρείτε όλες τις υπερτροφές (ιπποφαές, γκότζι μπέρι, σπιρουλίνα, στέβια, εχινάκια…), απίθανα μιξ μπαχαρικών από Μέση Ανατολή (γκαράμ μασάλα, ταντούρι μασάλα κ.α.
Ορυκτά αλάτια με υπέροχα μπαχαρικά, σαπούνια λαδιού και σαπούνια γλυκερίνης. Τα εμπορεύματα στέλνονται σε όλη την Ελλάδα και τα παραλαμβάνετε σε δύο μέρες. Μπορείτε να παραγγείλετε όση ποσότητα θέλετε, δεν χρειάζεται να γεμίζετε και να κάνετε stock εμπορεύματα. Θα σας βοηθήσουμε να παραγγείλετε όση ποσότητα χρειάζεστε.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας στείλουμε τιμοκαταλόγους και δείγματα, ώστε να δείτε από κοντά την ασυναγώνιστη ποιότητα της κανέλας μας, του φρεσκοτριμμένου μαύρου πιπεριού μας, του γαρύφαλλου, των υπέροχων μιξ και όλων των μπαχα-ρικών μας.

Για επικοινωνία τηλ. 210-8624473

Με εκτίμηση
Παντελής Αγγελέτος