Στέβια

Αρχική σελίδα
Μπαχαρικά - βότανα "Αγγελέτος" Πατησίων 239 - Αθήνα Τ.Κ. 112 54 τηλ. 210-8624473 E-mail: info@mpaxarika-aggeletos.gr
Η Στέβια είναι (stevia rebaudiana) είναι ένα φυτό με γλυκαντικές ιδιότητες το οποίο προέρχεται από τη Παραγουάη. Είναι ένας μικρός θάμνος που φτάνει σε ύψος γύρω στα 50cm και ευδοκιμεί σε καυτό τροπικό κλίμα. Μπορεί να καλλιεργηθεί στην Ευρώπη και στην Βόρεια Αμερική.
Λόγω των γλυκαντικών ιδιοτήτων που έχει αντικαθιστά την ζάχαρη με τον καλύτερο τρόπο και όλο και περισσότεροι άνθρωποι την προτιμούν στην διατροφή τους. Η γλυκαντική ουσία της στέβιας οφείλεται στα glycosides τα οποία δεν συμμετέχουν στον μετα-βολισμό. Έρευνες του Πανεπιστημίου της Ασουνσιόν στην Παραγουάη έχουν δείξει ότι η στέβια διαθέτει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι η κρυσταλλική γλυκιά ουσία της στέβια είναι σταθερή ακόμα και σε θερμοκρασία 200 βαθμών Κελσίου, γεγονός ότι επιτρέπει την χρήση της στην μαγειρική. Είναι από 150 έως 300 φορές ποιο γλυκιά από την ζάχαρη και το πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχει καθόλου θερμίδες!
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι υποκαθιστά την ζάχαρη ενώ επίσης έχει ιδιότητες αντιυπερτασικές, αντιβακτηριακές, αντιοξειδωτικές και είναι επουλωτικό και περιποιητικό για το δέρμα!


Στέβια
Στέβια
Ένα καταπληκτικό βότανο, το οποίο αντικαθιστά την ζάχαρη και είναι κατάλληλο ακόμα και για διαβητικούς. Είναι από 150 έως 300 φορές ποιο γλυκό από την ζάχαρη και χρησιμοποιείται στην ζαχαροπλαστική, στις φαρμακοβιομηχανίες και η καλλιέργειά της έχει γίνει επένδυση σε ολόκληρο τον κόσμο.
Διατίθεται χύμα, με το κιλό. Για τιμές χονδρικής
επικοινωνήστε
για να σας
στείλουμε την προσφορά μας!
Λιανική πώληση
Στέβια 50 γρ. μόνο 2,00 ευρώ.
Στέβια 100 γρ. μόνο 4,00 ευρώ.
Για να παραγγείλετε όση ποσότητα θέλετε όλα μας τα προϊόντα στέλνονται ταχυδρομικώς με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!
Επικοινωνήστε
μαζί μας!
Τα βότανα σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα και το γιατρό μας!
Λίστα βοτάνων
Κωδικός: 258
Φαρμακείο της φύσης