Σπιρουλίνα

Διατίθεται χύμα, με το κιλό. Για τιμές χονδρικής


Λιανική πώληση
                          
                             Προσφορά!
Σπιρουλίνα σε σακουλάκι 40 γρ. μόνο 3,60 ευρώ.


Ρωτήστε μας να σας πούμε πως να το φτιάξετε σωστά και πως να το χρησιμοποιήσετε!
Σπιρουλίνα  (Κίνας)
Κωδικός: 246
Για να παραγγείλετε όση ποσότητα θέλετε όλα μας τα προϊόντα στέλνονται ταχυδρομικώς με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!
Τα βότανα σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα και το γιατρό μας!
Επικοινωνήστε
μαζί μας!
Αρχική σελίδα
Μπαχαρικά - βότανα "Αγγελέτος" Πατησίων 239 - Αθήνα Τ.Κ. 112 54 τηλ. 210-8624473 E-mail: info@mpaxarika-aggeletos.gr
Λίστα βοτάνων
επικοινωνήστε
για να σας στείλουμε την προσφορά
μας!
Γενικά
Η σπιρουλίνα είναι ένα μικροσκοπικό υδρόβιο φύκι που βρίσκεται στα γλυκά νερά, το οποίο έχει πράσινο χρώμα και αποτελεί μία από τις πληρέστερες τροφές στον κόσμο. Είναι ένας φυτικός οργανισμός ο οποίος περιέχει πάρα πολλές βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία για τον άνθρωπο! Συνολικά περιέχει περισσότερα από 100 θρεπτικά στοιχεία και γι' αυτό η NASA την χρησιμοποιεί ως τροφή στους αστροναύτες της. Έχει ανακαλυφτεί πολλούς αιώνες πριν και οι Αζτέκοι ήταν από τους πρώτους λαούς που την χρησιμοποιούσαν στην διατροφή τους.

Θρεπτικά στοιχεία
Η σπιρουλίνα περιέχει αρκετά αντιοξειδωτικά στοιχεία τα οποία λειτουργούν θετικά ως προς την ανανέωση των κυττάρων και συνεπώς κατά της γήρανσης.
Περιέχει αμινοξέα τα οποία βελτιώνουν την λειτουργία του νευρικού συστήματος. Καθαρίζει το αίμα και το συκώτι και τα νεφρά  λόγω των αποτοξινωτικών ιδιοτήτων που έχει και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Μερικά από τα πλούσια συστατικά της σπιρουλίνας είναι οι βιταμίνες A, B B12, C, E και Q10. Επίσης περιέχει σίδηρο, απαραίτητο στοιχείο για τον οργανισμό μας και μάλιστα σε υψηλή ποσότητα! Αρκεί να αναφέρουμε ότι περιέχει 58 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από τον σίδηρο που περιέχεται στο σπανάκι! Άλλα μέταλλα που περιέχει είναι το μαγνήσιο, το κάλλιο, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο.

Πως χρησιμοποιείτε
Η σπιρουλίνα υπάρχει στο κατάστημά μας σε φυσική μορφή σε μορφή σκόνης όπου μπορείτε να την διαλύσετε σε χυμούς φρούτων σε σαλάτες και για να νοστιμίσετε τα φαγητά σας. Όταν την χρησιμοποιείτε στην μαγειρική θα πρέπει να μην ψήνεται σε υψηλές θερμοκρασίες, γιατί καταστρέφονται πολλά θρεπτικά συστατικά που περιέχει και γι' αυτό καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε στο τέλος. Για να καταλάβετε την αξία της σπιρουλίνας αρκεί να δείτε πόσες φαρμακοβιομηχανίες κατασκευάζουν ταμπλέτες σπιρουλίνας ως συμπλήρωμα διατροφής, είτε σε μορφή χαπιών είτε σε μορφή σιροπιού!
Σε μας όμως θα την βρείτε στην φυσική της μορφή με όλα τα πολύτιμα συστατικά της σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή!


Σπιρουλίνα
Φαρμακείο της φύσης